سیستم اتوهلد یا نگهدارنده اتوماتیک آپشنی می باشد که در مواقع تردد در معابر پر ترافیک، به کمک راننده آمده و از اعمال ترمز و گاز های پیاپی در زمان رانندگی جلوگیری می نماید. 

نحوه فعال سازی بدین صورت است که ابتدا میبایست کمربند ایمنی حتما در حالت بسته باشد و با استفاده از دکمه تعبیه شده در قسمت کنسول میانی که حرف (A) لاتین مشخص گردیده است را فشار داده تا سیستم وارد عمل گردد. پس از فعال سازی با فشار دادن پدال گاز خودرو رو به جلو حرکت می نماید و بلافاصله پس از برداشتن فشار از روی پدال خودرو متوقف می گردد. لازم به ذکر است در تمامی لحظات استفاده از سیستم اتو هلد، همواره دنده خودرو میبایست در حالت درایو قرار داشته باشد و کمربند ایمنی نیز در حالت بسته باشد. بدیهی است در صورت عدم وجود شرایط ذکر شده سیستم اتوهلد فعال نمی گردد.

گاهاً در زمان استفاده از خودروهایی با آپشن ورود و استارت بدون کلید شرایطی به وجود می آید که ریموت، عملکرد طبیعی خود را ندارد و گاها درب خودرو باز نمی گردد و یا پس از ورود به داخل خودرو عمل استارت و بازشدن سوییچ انجام نمی شود. در این مواقع غالباً با اخطار KEY OUT در کلاستر خودرو رو به رو می شویدکه جهت روشن کردن خودرو در این حالت میبایست از آنتن های اورژانسی که برای استارت در مواقع ضروری در خودرو تعبیه گردیده است استفاده نمود و جانمایی آن در قسمت کاپ هولدر خودرو که عموما در میانه کنسول وسط می باشد قرار دارد (سوییچ/ریموت) میبایست دقیقا در داخل این قسمت قرار داده شود و سپس به مدت 120 ثانیه صبرکرده و سپس اقدام به استارت و روشن نمودن خودرو کرد. لازم به ذکر است حتی اگر ریموت خودرو دچار لهیدگی نیزشده باشد عمل ذکر شده منجر به روشن شدن خودرو می گردد.

در محصولات کرمان موتور خودروهای مجهز به گیربکس CVT مانند JAC J4 و JAC S3 گاهاً مواردی به وجود می آید که دسته دنده از حالت پارک خارج نمی گردد و یا حالت دنده در پشت آمپر درست نمایش داده نمی شود. در این مواقع جهت برطرف کردن ایراد و راه اندازی موقت خودرو لازم است تا با استفاده از دکمه SHIFT LOCK عمل آزاد سازی لیور دنده انجام شود به این صورت که پس از بازکردن درب دکمه SHIFT LOCK با استفاده از یک خودکار، شاسی مربوطه را فشرده و همزمان دسته دنده را از حالت پارک خارج نمایید و عملیات استارت را انجام دهید.

در خودروهای مجهز به گیربکس اتوماتیک جهت جلوگیری از آسیب به مجموعه محرکه خودرو و نیز جهت جلوگیری از گیرکردن لیور دنده درحالت پارک میبایست قبل از اقدام به پارک و خاموش کردن خودرو رویه مناسب و درست انجام اینکار را رعایت نمود تا موجب آسیب به گیربکس و یا گیرکردن دسته دنده نشود. طریقه صحیح انجام این کار بدین صورت است که پس از توقف کامل، ابتدا لیور دنده را درحالت N قرار داده و سپس اقدام به درگیر کردن ترمز پارک (درنوع برقی و سیمی) نمایید و پس از آن پدال ترمز را بصورت کامل رها کرده و مجدد پا را روی پدال ترمز فشرده و وضعیت لیور دنده را به حالت P ببرید. 

بدیهی است عدم رعایت رویه فوق موجب آسیب به مجموعه محرکه خودرو می گردد و در زمان روشن نمودن خودرو میبایست ابتدا وضعیت لیور دنده را از حالت P خارج کرده و در وضعیتی به غیر از پارک (D/N/R) قرار داده و سپس اقدام به آزادسازی ترمز پارک (از نوع برقی و یا سیمی ) نموده و حرکت نمایید.

با توجه به طراحی و تولید خودروهای جدید که مجهز به سیستم برقی مالتی پلکس و انواع آپشن های کاربردی و متنوع می باشند. ضرورت نگهداری و استفاده صحیح از خودرو به خصوص در قسمت باتری دارای اهمیت فراوانی می باشد. برخلاف خودروهای نسل قدیم T این خودروها در زمان خاموش بودن داری سیستم های فعال زیادی هستند که نیاز به دریافت جریان مستمر برق از باتری می باشند. لذا مصرف جریان در این خودروها در زمان خاموش بودن به مراتب بیشتر از خودروهای نسل قدیم می باشند و به همین خاطر لزوم استفاده و یا روشن نمودن خودرو درجهت شارژ شدن باتری بسیار بسیار دارای اهمیت می باشد تا از دشارژ شدن باتری جلوگیری به عمل آید. فاصله زمانی توصیه شده هر چهار روز و یا پیمایش حداقل 250 کیلومتر مسافت در طول یک ماه می باشد. بدیهی است عدم رعایت این موضوع موجب تخریب باتری و کوتاه شدن عمر مفید آن می شود.

عامل اصلی این اتفاق در خودروهای مذکور سوختن فیوز مربوطه در جعبه فیوز داخل اتاق می باشد که نحوه تعویض و راه اندازی به شرح زیر می باشد: 

  1. ابتدا درب جعبه فیوز داخل اتاق که در سمت پای چپ راننده قرار دارد را باز نموده 
  2. اولین فیوز از ردیف پایین سمت راست را دمونتاژ کرده 
  3. از قسمت فیوزهای یدکی (اولین ردیف افقی فیوز ها از بالا) یک عدد فیوز 10 آمپر دمونتاژ کرده و جایگزین فیوز ذکر شده می نماییم